Stichting Le Nid - Annie Schiltmans

Le Nid is een weeshuis in Ivoorkust dat opgericht is door een Amerikaanse en en Française. Zij voedden kinderen op waarvan de moeders op het kraambed of tijdens de bevalling zijn overleden.

Ik, Annie, ben zelf de derde van veertig weeskinderen. Beide moeders zijn er niet meer, maar één van mijn zussen is in hun voetsporen getreden. Lois verzorgt op dit moment negen weeskinderen: Moïse, Yaya, Zabo, Françoise, Christelle, Enoch, Jonathan, Anne-Cloé en Marc-Eric.

Alle kinderen gaan naar school en krijgen een beroepsopleiding. Daardoor geeft Weeshuis Le Nid haar kinderen toekomstperspectief en zelfstandigheid.

Met de opbrengst van Ivoriaans koken voor groepen, bakken en lezingen, probeer ik mijn zus te helpen met het verzorgen van haar weeskinderen in weeshuis Le Nid.

Zin om een keer gezellig “chez Annie” te eten of wil je Afrikaanse lekkernijen bestellen, stuur dan een bericht naar: anne@stichting-le-nid.nl

Uw financiële bijdrage aan Stichting Le Nid is van harte welkom op ons bankrekeningnummer NL13 RABO 0362 9131 96.

Welkom bij Stichting Le Nid!